Over ons

 • Over ons

  Hallo,

  Wij zijn Jan en Sharon de Moor (Seinen), sinds 2014 wonen wij samen in Assen.

  Ik (Sharon) ben opgegroeid met honden en voor mij was het dan ook een logische stap om een hond aan ons huishouden toe te voegen. Op het begin hadden wij alleen een kat (Bentley), maar al snel zijn we ons verder gaan verdiepen in de shiba. Uiteindelijk kwam in 2015 onze eerste shiba Mushi (Takai Döro Ami) bij ons wonen.

  Na ongeveer een half jaar begonnen wij met showtraining en hebben wij een aantal shows gelopen met Mushi. Al snel groeide onze interesse in het fokken en zijn wij ons hier in gaan verdiepen.

  Onze kennel is in juni 2017 goedgekeurd door de Raad van Beheer en de FCI. In augustus 2017 kreeg Mushi haar eerste nestje.

  Onze wens voor een tweede shiba was er al een poosje en in april 2018 hebben wij Miya (Zumba Zumba Incipita Vita) aan ons gezin toegevoegd. Miya is echt een hele lieve en ontzettend mooie shiba en wij hadden graag een nestje met haar gekregen. Helaas bleek Miya erg slechte knieën te hebben. Dit kan mogelijk erfelijk zijn en daarom hebben wij nooit een nestje met Miya gefokt. Miya is toen ze volgroeid was dan ook gesteriliseerd.

  Miya en Mushi zijn echt ontzettend lief en kunnen samen heerlijk spelen. Tijdens een losloopwandeling heerlijk stoeien en rennen vinden ze het leukste, maar lekker luieren op de bank of in de zon op het gras kunnen ze ook echt van genieten.

  Onze honden zijn echt een deel van ons gezin en nemen wij dan ook het liefste overal mee naartoe. Inmiddels hebben wij een dochter Lente en ook naar haar zijn ze ontzettend lief.

  Indien u interesse heeft in een pup ontvangen wij graag een uitgebreide e-mail waarin u uw interesse laat blijken. In zo'n mail verwachten wij informatie over het gezin, de leefsituatie en de verwachtingen.

  Zodra wij pups verwachten zullen wij dit vermelden op onze Facebookpagina en Instagram. Hier plaatsen wij ook regelmatig foto's en filmpjes van onze honden.