Onze honden

Onze Shiba's

Hieronder vindt u de profielen van onze Shiba's.

 • Takai Döro Ami

  Takai Döro Ami

  'Mushi' ♀️


  Geboortedatum
  21-09-2015

  Heupdysplasie
  A- Vrij

  Patella Luxatie
  Links vrij
  Rechts graad 1

  ECVO
  Vrij

  DNA Vachtkleur
  Ay/At (drager voor black and tan)
  E/E (niet-drager voor crème)

  Stamboomnummer
  NHSB 3018490

  Mushi is een vrolijke, sociale, enthousiaste en ondeugende meid. Ze houdt veel van aandacht en is het liefste omringd door mensen. Ze is echt enorm gek op mensen en is altijd heel enthousiast tijdens het begroeten. Ze weet op bijvoorbeeld verjaardagen precies wie er nieuw als visite zijn gekomen of wie er al zaten.

  Mushi vindt rennen door grasvelden, zandvlaktes en sneeuw echt prachtig. Over het algemeen luistert ze erg goed, maar kan soms ook een echte shiba zijn en net doen alsof ze ons niet hoort. Naast lekker actief wandelen kan ze ook enorm lui zijn. Mushi is een echte zonneaanbidster.

  Verder is Mushi super zorgzaam naar kinderen en andere huisdieren.

 • Zumba Zumba Incipita Vita

  Zumba Zumba Incipita Vita

  'Miya' ♀️


  Geboortedatum
  31-12-2017

  Stamboomnummer
  NHSB 3123706
  CMKU/SI/2537/17 (Import Tsjechië)

  Miya is een aanhankelijke, ondeugende, drukke knuffel shiba. Miya noemen wij ook wel onze eeuwige puppy omdat ze zo lekker druk is. Miya wil eigenlijk elke hond voor zich winnen en blijft hardnekkig doorgaan totdat ze haar toelaten. Ze weet het toch bijna bij elke hond weer voor elkaar te krijgen.

  Miya is erg aanhankelijk, maar ook het koppige shiba karakter kan soms de kop op steken.

  Wij hadden graag een nestje met haar gekregen, maar helaas bleek Miya erg slechte knieën te hebben. Dit kan mogelijk erfelijk zijn en daarom hebben wij nooit een nestje met Miya gefokt. Miya is toen ze volgroeid was gesteriliseerd en blijft gewoon heerlijk in ons gezin genieten.